Over BudgetKracht

Mijn naam is Raymond van Beek en ik heb gewerkt bij banken en verzekeringsmaatschappijen. In dit werk kwam ik met regelmaat mensen tegen met financiële problemen en schulden. Mijn werkzaamheden waren er niet opgericht om deze mensen verder te kunnen helpen, dit zou wel erg wenselijk zijn geweest!

Inmiddels ben ik al enige jaren actief als vrijwilliger in Noord Oost Breda. Daar heb ik verschillende mensen begeleid. Op verschillende gebieden zoals het uitzoeken van een map met administratie, samen met een oudere mevrouw, vuilniszakken vol met administratie verwerkt samen met een man die dakloos dreigde te worden enzovoorts.

Omdat ik merkte dat mijn hart ligt bij het ondersteunen en verder helpen van mensen op het gebeid van financiën, heb ik een erkende opleiding gedaan tot budgetcoach (NEN 8048-3). Daarnaast heb ik de afgelopen jaren vele cursussen gevolgd. Zoals Zicht op mensen met een psychiatrische problematiek, WMO: de Bredase aanpak, eenzaamheid, laaggeletterdheid enzovoorts.

Door mijn ervaring als begeleider (en tijdens deze opleidingen) merkte ik ook, dat er nog stappen te maken zijn in de hulpverlening voor mensen met schulden. Hier ben ik mij op gaan focussen en ben BudgetKracht gestart.

Laten we samen zorgen voor meer begrip!

Wilt u meer informatie over mij? Zie LinkedIn.

Ook kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier!