Ondernemers

Als ondernemer loopt u tegen verschillende uitdagingen aan. Dat is op financieel vlak niet anders. Misschien weet u niet goed hoe u een bedrijfsadministratie moet voeren of mist u andere kennis. Budgetcoaching kan een uitkomst zijn. BudgetKracht kijkt dan op administratief vlak met u mee. Maar ook bij schuldhulpverlening of betalingsachterstanden kan BudgetKracht helpen.

Voor ondernemers is het scheiden van privé en zakelijk van groot belang. Dat geldt ook voor de bedrijfsadministratie. Maar soms lopen de privé- en zakelijke financiën zo door elkaar dat u het overzicht kwijt bent. U weet niet meer hoeveel geld u privé te besteden heeft en heeft geen idee welke zakelijke inkomsten er zijn.

Dit is vaak het begin van geldproblemen. Voor u het weet, heeft u betalingsachterstanden en schulden. De aanmanings-, incasso- en deurswaarderskosten lopen steeds verder op. Om dit te voorkomen, schakelt u een budgetcoach in.

U geeft BudgetKracht inzicht in uw financiën, zodat BudgetKracht de geldstromen in kaart kan brengen. Dat doe we van alle rekeningen, zowel privé als zakelijk. Welke inkomsten zijn er? Wat zijn uw uitgaven? Waar wringt de schoen? En wat zijn mogelijke oplossingen? Ik zet alles voor u op een rijtje.

Een budgetcoach kan u helpen in deze situaties:

  • U dreigt het overzicht over uw financiën te verliezen
  • Als u het financiële overzicht helemaal kwijt bent
  • U wilt weten hoe u er financieel voor staat
  • Wanneer er grote veranderingen in inkomsten en uitgaven op stapel staan
  • U heeft moeite om rekeningen op tijd te betalen


Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.