Diensten

BudgetKracht bied ondersteuning bij financiële zorgen door middel van het aanbieden van verschillende diensten. Financiële zorgen komen meestal niet alleen, vaak zijn er ook op andere levensdomeinen belemmeringen. Zo kan er sprake zijn van werkloosheid, een beperking, psychiatrische problematiek, echtscheiding, enzovoorts. Door financiële zorgen kan iemand niet meer helder beslissingen maken en uit onderzoek blijkt dat het IQ (tijdelijk) afneemt en stress toeneemt.

BudgetKracht ondersteund bij financiële zorgen en werkt samen met (maatschappelijke) partners. Dit met als doel om financiële zelfredzaamheid te bevorderen.

Gemeenten

Voor gemeenten kan BudgetKracht een formulierenbrigade begeleiden, opzetten en coördineren. Vrijwilligers vinden, begeleiden en opleiden zodat zij mensen met financiële zorgen kunnen ondersteunen. Ook het geven van budgetcursussen behoort tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie neem contact op voor een kopje koffie/thee!

Ondernemers

Als ondernemer loopt u tegen verschillende uitdagingen aan. Dat is op financieel vlak niet anders. Misschien weet u niet goed hoe u een bedrijfsadministratie moet voeren of mist u andere kennis. Budgetcoaching kan een uitkomst zijn. BudgetKracht kijkt dan op administratief vlak met u mee. Maar ook bij schuldhulpverlening of betalingsachterstanden kan BudgetKracht helpen.
lees meer

Particulieren
Wij begeleiden cliënten naar een situatie waar weer grip is op de eigen financiële huishouding. Het doel is om uiteindelijk zelfstandig de financiële huishouding op orde te blijven houden voor langere tijd. Mocht er langdurig begeleiding nodig zijn dan is deze begeleiding ook mogelijk. Dit stemmen we samen af. 
lees meer