Budgetkracht aangesloten bij Betrokken Ondernemers Breda

Geplaatst op: 22/06/2023

Veel problemen hebben een relatie met financiële vragen. Vragen die vaak met een taboe zijn omgeven. Raymond van Beek van BudgetKracht probeert deze taboes te doorbreken. Ondernemers kunnen daar een rol in spelen, weet hij.

“Ondernemers kijken vaak met een andere blik naar een vraagstuk. En die verbinding maakt dat je nog meer impact kunt maken”, vertelt hij als kersvers lid van BOB. Om impact maken is het hem ook te doen.  

Budgetkracht staat voor het normaliseren van financiële vragen. “Waarom hebben we het nooit over geld op een verjaardagsfeest bijvoorbeeld. We hebben allemaal te maken met geld en dat taboe moet eraf.”

Meer informatie over Betrokken Ondernemers Breda https://betrokkenondernemersbreda.nl/